Schedule for ICBA Live 2022

Feb. 27-Mar. 3, 2022 • San Antonio

ICBA LIVE 2022 Preliminary Schedule

Schedule is subject to change and will be regularly updated.

Register by Jan. 21 for chance to win: mystery gift (2 winners) or 50% off one spouse/guest registration!

12:00 PM - 3:00 PM
ICBPAC OFFICE OPEN
5:30 PM - 7:00 PM
FIRST-TIME PARTICIPANT RECEPTION*

*By invitation only

7:00 AM - 8:00 AM
BANK DIRECTOR SEMINAR REGISTRATION OPEN
8:00 AM - 2:30 PM
BANK DIRECTOR CURRENT ISSUES SEMINAR**

8:00 a.m. – 2:30 p.m. Seminar

12:00 p.m. – 1:00 p.m. Lunch  

8:00 AM - 5:00 PM
ICBPAC OFFICE OPEN
8:00 AM - 6:00 PM
EXHIBITOR REGISTRATION DESK OPEN
8:00 AM - 10:30 AM
LARGE COMMUNITY BANK ROUNDTABLE*

8:00 a.m. – 8:30 a.m. Buffet Breakfast

8:30 a.m. – 10:30 a.m. Roundtable

(Closed to media and vendors)

9:30 AM - 6:00 PM
PARTICIPANT REGISTRATION DESK OPEN
10:30 AM - 11:20 AM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (4)
(50-minute sessions)
12:30 PM - 1:20 PM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (4)
(50-minute sessions)
12:30 PM - 2:30 PM
ICBA THINKTECH SHOWCASE
1:30 PM - 2:20 PM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (4)
(50-minute sessions)
2:30 PM - 6:00 PM
ICBA EXPO OPEN
4:00 PM - 6:00 PM
WELCOME RECEPTION IN THE EXPO

*By invitation only **Seminar registration required

6:45 AM - 7:15 AM
COMPLIMENTARY COFFEE BY LEARNING LABS
7:00 AM - 3:00 PM
EXHIBITOR REGISTRATION DESK OPEN
7:00 AM - 3:00 PM
PARTICIPANT REGISTRATION DESK OPEN

Sponsored by Visa

7:00 AM - 7:50 AM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

8:00 AM - 8:50 AM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

8:00 AM - 5:00 PM
ICBPAC OFFICE OPEN
8:45 AM - 10:00 AM
BREAKFAST SAMPLER WITH THE EXHIBITORS
10:00 AM - 10:30 AM
COMPLIMENTARY COFFEE AT GENERAL SESSION
10:15 AM - 12:15 PM
GENERAL SESSION

Speakers:

12:15 PM - 3:30 PM
ICBA EXPO OPEN

12:15 p.m. – 1:30 p.m. Lunch in Expo

3:00 p.m. Prize Drawings (must be present to win)

1:30 PM - 2:45 PM
ENGAGE WITH THE EXPERTS: BANKER ROUNDTABLE

(Closed to media and vendors)

1:30 PM - 2:45 PM
MUTUAL AND THRIFT ROUNDTABLE

(Closed to media and vendors)

7:00 PM - 9:00 PM
STATE/REGIONAL AFFILIATE & EXHIBITOR RECEPTIONS*

*By invitation only **Additional registration/fees required

7:00 AM - 3:00 PM
PARTICIPANT REGISTRATION DESK OPEN
Sponsored by Visa
7:15 AM - 7:45 AM
COMPLIMENTARY COFFEE – LEARNING LABS
7:30 AM - 8:20 AM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

8:30 AM - 9:20 AM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

9:15 AM - 9:45 AM
COMPLIMENTARY COFFEE GENERAL SESSION
9:30 AM - 11:30 AM
GENERAL SESSION

Speakers:

  • Rebeca Romero Rainey, ICBA President & CEO
  • Brad Bolton, ICBA Chairman-elect
  • Mallory Weggemann, 2020 and 2012 Paralympic Gold Medalist NBC Sports Winter Paralympics Correspondent, Author, and Equality Activist
    Small Steps, Big Impact: A “Small Victories” Approach to Leadership

Prize Drawing (must be present to win):

  • Diamond Pendant or Watch
  • 2023 LIVE Hawaii Package
11:45 AM - 12:45 PM
LUNCH & LEARN SESSION*

Sponsored by fTLD Registry/.BANK
By invitation only

1:00 PM - 1:50 PM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

2:00 PM - 2:50 PM
EDUCATIONAL LEARNING LABS (7), EDGE STAGE (1)

(50-minute sessions)

4:30 PM - 5:00 PM
ICBPAC VIP CHAMPAGNE RECEPTION**

(VIP-ticketed guest only)

5:00 PM - 7:00 PM
ICBPAC AUCTION FUNDRAISER & RECEPTION**

(Tickets required)

6:30 PM - 9:30 PM
A NIGHT TO CELEBRATE

6:30 p.m. – 7:30 p.m. Reception

7:30 p.m. – 9:00 p.m. Beverage & Dinner Service

*By invitation only **Additional registration/fees required. This event is for ICBA Members only.

7:00 AM - 3:00 PM
DEPARTURE
No planned activities.
Learning Labs 2019Learning Labs 2018Learning Labs 2018 Group SessionICBA Live 2020-3ICBA Live 2020-17ICBA Live 2020-10ICBA Live 2020-9ICBA Live 2020-16ICBA Live Expo PromotoryICBPAC Auction Stage